میکروفن های کامپیوتری چیست؟ انواع میکروفن های کامپیوتری کدام اند؟

میکروفن های کامپیوتری چیست؟ انواع میکروفن های کامپیوتری کدام اند؟

از وسایل جانبی که زمان استفاده از کامپیوتر مورد نیاز است، میکرفون کامپیوتر می باشد. این وسیله برای موارد زیادی مورد استفاده قرار میگیرد. در حال حاصر با گسترش کلاس های آنلاین و غیرحضوری شدن برخی از کارها، این وسیله مورد استقبال بیشتری قرا گرفته است و طرفداران آن از قبل، بیشتر شده است. برای خرید این وسیله باید نکاتی را در نظر داشت در این مقاله نکات مهم در ارتباط با میکروفن کامپیوتر را برای شما  جمع آوری کرده ایم.

 

میکروفون کامپیوتر چیست ؟ کارایی این میکرفون ها چیست؟

میکرفون های کامپیوتری، وسیله ایی است که امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کند و به این شیوه صدا ضبط می شود. این سیگنال ها قابلیت تبدیل شدن به سیگنال دیجیتال را دارند. سیگنال های تولید شده توسط کامپیوتر ها و یا دستگاه های صوتی دیجیتال، قابلیت پردازش شدن دارند.

 

بهترین و مهم ترین کاربردهای میکروفن کامپیوتری چیست؟

  1.    از این وسیله برای ضبط صدا استفاده می شود.
  2.    امکان تشخیص صدا را به کاربران میدهد
  3.     امکان ضبط صدای آلات موسیقی با استفاده از میکروفن کامپیوتری
  4.    شرکت در کلاس های مجازی دانشگاه و سامانه شاد
  5.    امکان چت آنلاین  با میکروفن های کامیپوتری
  6.    امکان استفاده از تلفن سانترال و ویپ
  7.    برای بازی های رایانه ای نیز قابل استفاده است.
  8.    امکان ضبط صدا برای خوانندگی، پادکست و آموزش

 

انواع  و مدل های مختلف میکروفون کامپیوتر کدام است ؟

میکروفون کامپیوتر دو نوع دارد: خارجی، داخلی.

میکروفون‌های خارجی، همانطور که از اسمش پیداست، وسیله ای است که به کامپیوتر متصل نیست، و روی میز قرار میگرد و یا بخشی از هدست می باشد.

در واقع اگر این دستگاه ها به کارت صدا یا پورت USB کامپیوتر شما وصل نباشد،  امکان استفاده از میکروفون خارجی را نخواهید داشت.

 خرید میکروفن کامپیوتری

میکروفون های داخلی، داخل کامپیوتر یا لپ تاپ کار شده اند. با بررسی سخت افزار و پیدا کردن چند سوراخ کوچک نزدیک به هم، می توانید محل اتصال را پیدا کنید.

میکرفون را چگونه فعال می کنند؟

فعال کردن میکروفون، نیاز به نصب برنامه خاص یا انجام کار خاصی ندارد و فقط باید آن را به سوکت رایانه یا لپ‌تاپ خود وصل کنید و از آن استفاده کنید. همچنین می توانید به تنظیمات میکروفون بروید و میکروفون را تقویت کنید. مشکلاتی نیز وجود دارند که قابل پیگیری هستند که عبارتند از: شناسایی نشدن، کار نکردن یا قطعی ناگهانی صدا.

 

میکروفون رومیزی و گیمینگ چه تفاوت هایی با هم دارند ؟

یکی از مدل های میکرفون، میکروفن رو میزی می باشد که این مدل با توجه به ساختاری که دارد، در کنفرانس ها و کلاس های بزرگ دانشگاه مورد استفاده قرار میگیرد. همانطور که از نام این مدل پیداست، میکروفن رو میزی هم به کامپیوتر وصل می شود و هم روی میزها در اتاق های کنفرانس و کلاس های درس می تواند قرار بگیرد. بیشتر میکروفون های رومیزی برای اتصال به رایانه، از USB استفاده می کنند، زیرا اکثر رایانه های مدرن اتصالات USB دارند.

میکروفن های رومیزی

 

در دنیا هر برند و شرکت سازنده ای یک میکروفون رومیزی تولید می کند، که تقریبا از نظر ویژگی با هم مشابه هستند. این نوع میکروفون ها پایه ای تقریبا بزرگ و سنگین دارند. این مدل طراحی به کاربر اجازه می دهد تا به راحتی قسمتی از میکروفون را بدون جابجایی کل بدنه، جابجا کند.

 

میکروفون رایانه رومیزی با رابط USB به کامپیوتر وصل می گردد. پورت های USB استاندارد هستند و اکثر سخت افزارها به این پورت ها می توانند وصل شوند و نیازی به پورت های اختصاصی ندارند. برخی از میکروفون های رومیزی، به کارت صدا یا آداپتور دیگری مستقیماً وصل می شوند. صرف نظر از نوع اتصال، میکروفون ‌های رومیزی به این صورت کار می کنند.

 

اگر شما اهل بازی و گیم هستید، انتخاب میکروفن گیمینگ که صدا و کیفیت بالایی دارد، برای شما مناسب است. میکروفن استودیویی نیز برای افرادی که در حوزه موسیقی و یا ضبط صدا فعالیت دارند، پیشنهاد می شود.

 

میکروفون‌ رومیزی با سایر میکروفون ها چه تفاوتی دارند ؟

میکروفون های غیر کامپیوتری رومیزی با میکروفون های کامپیوتری رومیزی، تفاوت خاصی ندارند. در این نوع از میکروفون ها، به جای اینکه از USB برای اتصال استفاده شود، از سیم برق برای اتصال به واحد بلندگو استفاده میشود. میکروفون های غیر کامپیوتری به طور معمول در جلسات فردی یا دانشجویی استفاده می‌شوند، در حالی که میکروفون کامپیوتری، کاربرد بیشتری در ویدیو کنفرانس‌ها و کلاس‌های آنلاین دارند.

میکروفن رومیزی

 

بعضی از میکروفون های رومیزی، نیاز به نصب نرم افزاری خاص روی سیستم دارند. اما بعضی از میکروفون ها نیاز به نصب نرم افزار ندارند و بدون برنامه و انجام تنظیمات خاصی، کار خود را شروع می کنند.

 

 

نظرات بازدیدکنندگان