Lenovo ThinkPad T420 از لپ تاپ های معروف و پرفروش شرکت لنوو می باشد . این لپ تاپ 14 اینچی با پردازنده های مختلف از شرکت Intel مانند Core i5 ، Core i7 عرضه شده است. T420 می تواند برای کار در اداره و کاربران دانشجو و دانش آموز ، گزینه ی بسیار مناسبی باشد.

طراحی

Lenovo ThinkPad T420 در نگاه اول شباهت زیادی در طراحی خود به T410 دارد . اما با دقت و بررسی بیشتر ، کاربر متوجه تفاوت های زیادی بین این دو مدل خواهد شد . مورد اول ، کوچک شدن مورب نمایشگر از 14.1 اینچ به 14 اینچ می باشد . این مورد در مورد ارتفاع و عرض لپ تاپ نیز صدق می کند ، هرچند عمق آن به کمی افزایش یافته است. T420 ابعادی برابر با 30.5 x 340.5 x 233 میلی متر دارا است. اگرچه شاهد تغییرات عمده ای در طراحی T420 هستیم ، لنوو به طراحی تاشو سبک و اثبات شده پایبند مانده است . هیچ تغییری در انتخاب رنگ و ماده یافت نمی شود . لپ تاپ تقریباً سیاه رنگ بوده از پلاستیک ساخته شده است . haptics نیز با انتخاب مواد مطابقت کامل دارد. با این حال ، سطوح در عین مات و کمی خشن بودن ، احساس ناخوشایندی به کاربر منتقل نمی کنند .در کل استحکام دستگاه راضی کننده است اما هنوز هم همان نقاط ضعف شناخته شده از T400 را نشان می دهد. مثلا ، در نقاط شکاف Ultra Bay و روی پوشش پلاستیکی بالای صفحه کلید شاهد مقاومت کمتری هستیم .

طراحی لپ تاپ Lenovo ThinkPad T420

اجزای نمایشگر به خوبی در برابر تست های تاب و فشار مقاومت می کنند هم چنین لبخه های بدنه نیز به سختی خم می شوند. در عوض ، هنگام اعمال فشار از پشت ، صفحه نمایش به وضوح بازده می یابد و اجازه می دهد انحرافات تصویر قابل مشاهده باشد. لولاهای فلزی لپ تاپ نیز از استحکام کافی برخوردار هستند و پس از تنظیم زاویه باز شدن ، به سختی متلاشی می شوند. از آنجا که این لولاها صاف هستند و بدنه نیز به اندازه کافی سنگین است ، باز و بسته شدن درب لپ تاپ با هر دو دست ممکن است. حداکثر زاویه باز شدن لپ تاپ نیز کمی بیش از 100 درجه است که محدودیتی برای کاربر ایجاد نمی کند.هم چنین قلاب ramshorn علاوه بر طرح تاشو ، به ایمنی هنگام حمل و نقل نیز کمک می کند. دستگاه را به طور ایمن بسته نگه می دارد و به راحتی با دکمه ی کشویی در لبه جلویی دستگاه باز می شود.


صفحه نمایش

Lenovo ThinkPad T420 به جای قالب 16:10 که در T410 به کار رفته بود ، از نسبت ابعاد 16: 9 استفاده کرده است. مورب نمایشگر نیز همانطور که گفته شد از 14.1 اینچ به 14 اینچ کاهش یافته است . در مقابل ، وضوح تصویر از 1440 x 900 پیکسل به 1600 x 900 پیکسل افزایش یافته است . بنابراین ، اکنون تعداد پیکسل های بیشتری در مقایسه با مدل های قبلی وجود دارد. با این حال ، این لپ تاپ تا حدودی عریض شده است. از مزیت های مهم نمایشگر T420 که از یک دستگاه تجاری انتظار نمی رود ، سطح نمایشگر با AR پوشش داده شده است . به عبارتی نمایشگر لپ تاپ نه تنها نیازهای صنعتی و کاری برای کاربر را برآورده می کند ، بلکه برای کار در فضای باز نیز کاملا مناسب می باشد . به طور کلی T420 از نظر صفحه نمایش در مقایسه با T410 پیشرفت قابل توجهی داشته و روشن تر و یکدست تر شده است. فقط مقدار سیاه نسبت به مدل قبلی مقداری کمتر است. با این وجود ، روشنایی بهتر منجر به کنتراست تا حدودی بالاتر می شود. در مقابل ، نمره E6420 با حداکثر روشنایی به طور قابل توجهی بالاتر 320 cd / m2 و به طور متوسط 277.7 cd / m2 است. در عوض ، لپ تاپ دل در زمینه ارزش سیاه و کنتراست تصویر از T420 ضعیف تر می باشد .لازم به ذکر است از آنجا که T420 برای ویرایش تصویر حرفه ای طراحی نشده ، AdobeRGB و sRGB نیز تحت پوشش نیستند.

صفحه نمایش لپ تاپ Lenovo ThinkPad T420

باتری

Lenovo ThinkPad T420 مجهز به یک باتری یون لیتیوم 57 سلولی ، می باشد . این باطری در تست BatteryEater's Reader که در آن روشنایی صفحه نمایش کم ترین حالت ممکن است و ماژول های بی سیم غیرفعال بوده و حالت صرفه جویی در انرژی نیز روشن است ، بیش از 7 ساعت و نیم دوام آورده است . هرچند این تست به دلیل روشنایی بسیار کم و استفاده ی کم ، برای استفاده عملی تستی مناسب نمی باشد. در تست WLAN که در آن روشنایی نمایشگر متوسط است و وبگردی انجام می شود ، T420 حدود شش ساعت دوام می آورد. تماشای فیلم از DVD نیز کم تر از 3 ساعت می باشد.

باتری لپ تاپ Lenovo ThinkPad T420


صدا

Lenovo ThinkPad T420 دارای بلندگو های مناسبی در رده ی لپ تاپ صنعتی می باشد . البته گفتنی است که نباید توقع کیفیت و حجم صدایی که لپ تاپ های چندرسانه ای دارند را داشت . در واقع هر دو بلندگوی استریو ، در سمت چپ و راست صفحه کلید ، اساساً برای صدا مناسب هستند . این بلندگو ها به دلیل صدای کم ، باس ضعیف و صدای سنگین ممکن است برای شنیدن موسیقی خوشایند نباشند . هدفون با کیفیت بالا ، متصل به سوکت ترکیبی صوتی 3.5 میلی متری ، می تواند این مشکل را برطرف کند.

اسپیکر های لپ تاپ Lenovo ThinkPad T420

کیبورد و تاچ پد

Lenovo ThinkPad T420 دارای صفحه کلیدی مشابه با مدل قبلی خود می باشد . به عبارتی طرح کیبورد در مقایسه با T410 اصلاحاتی نداشته است . به غیر از کلیدهای STRG و FN رد و بدل شده ، کاربر با یک طرح بندی استاندارد با گروه بندی کلیدهای واضح روبرو خواهد بود . کلید آبی ThinkVantage بارزترین کلید اضافی در T420 است. این ابزارهای ThinkVantage را که به خوبی مرتب شده اند ، باز می کند ، به ترتیب می توان هنگام راه اندازی یک فرآیند بازیابی را شروع کرد. در سمت چپ صفحه کلید ، یک دکمه بی صدا برای بلندگوها و میکروفون و یک دکمه برای کنترل صدا وجود دارد. نور صفحه کلید همانند T410 در حاشیه نمایشگر فوقانی قرار گرفته شده که با کلیدهای FN + PGUP روشن یا خاموش می شود..تایپیست های حرفه ای صفحه کلید Lenovo ThinkPad T420 را به دلیل کیفیت مکانیکی مناسب ، افت دکمه مطلوب و نقطه فشار استاندارد بسیار دلپذیر می دانند. علاوه بر این ، کلیدهای مقعر به راحتی امر تایپ کردن اضافه می کنند . متأسفانه ، صفحه کلید به خصوص در هنگام تایپ پرانرژی ، بلند می شود. با این وجود ، تایپ لمسی از همان ابتدا مشکلی ایجاد نخواهد کرد .

کیبورد لپ تاپ Lenovo ThinkPad T420

Lenovo ThinkPad T420 در صفحه ی لمسی نیز با T410 شباهت دارد . این صفحه لمسی می تواند به طور مستقل از طریق دکمه های F8 + FN فعال و غیر فعال شود. این صفحه لمسی دارای سطحی تقریبا خشن و قابلیت سر خوردن مطلوب است. کنترل مکان نما ماوس نیز به طور دقیق و بدون مشکل امکان پذیر است و ویژگی های چند لمسی مطابق انتظار پشتیبانی می شوند .

اتصالات

Lenovo ThinkPad T420 دارای اتصالات نسبتا مناسبی می باشد . در سمت چپ دستگاه ، دو درگاه USB 2.0 ، درگاه نمایشگر ، VGA و RJ45 قرار گرفته اند . لنوو در چینش این اتصالات مراقب بوده که پورت هایی را که به طور بالقوه اشغال می شوند ، مانند دو پورت USB 2.0 دیگر و پورت ترکیبی eSATA / USB ، در قسمت عقب سمت راست در ترتیب رابط قرار دهد. علاوه بر این ، در سمت راست دستگاه ، از جلو به عقب ، یک سوکت صوتی ترکیبی 3.5 میلی متری ، درایو نوری در یک اسلات Ultra Bay ، کارت خوان 4in1 که از SD ، MM ، SDHC ، SDXC و درگاه ExpressCard34 پشتیبانی می کند ، قرار گرفته اند. در قسمت عقب T420 نیز شاهد یک پورت USB 2.0 مجهز و سوکت مودم RJ11 هستیم . ضمنا آداپتور برق نیز در قسمت عقب دستگاه متصل است. از معایبی که در اتصالات این دستگاه شاهد آن هستیم ، عدم وجود پورت USB نسل سوم می باشد که این امر باعث شده از رقیبان خود کمی عقب بماند.

پورت های لپ تاپ Lenovo ThinkPad T420

ویژگی های مثبت

  • باتری قدرتمند
  • نمایشگر مناسب
  • کیبورد حرفه ای

ویژگی های منفی

  • نداشتن پورت یو اس بی نسل سه
قوانین ثبت نظر
  • کِی لپ نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.
  • نظراتی که در رابطه با قیمت محصولات ثبت می شوند، تایید نمی شوند.
*
*
*