لپ تاپ استوک Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3rd Gen
یک هفته مهلت تست
تمامی محصولات کِی لپ با یک هفته مهلت قابل هستند.در صورت وجود هرگونه مشکل در خدمت شما هستیم.
سوالی دارید ؟
در مورد این محصول سوالی دارید ؟ هفت روز هفته تا ساعت 18 در خدمیتم ! بی صبرانه منتظر تماس شما هستیم ! 02128423361
راهنمای خرید آنلاین
ترکیب مورد نظر را انتخاب کرده و آن را به سبد خرید اضافه کنید. پس از آن می توانید ثبت سفارش خود را تکمیل کنید.
مشتریان وفادار
با هر خرید از سایت ، امتیازی ویژه برای خریدهای بعدی برای شما ثبت می شود. همچنین خریدهای بالای 15 میلیون تومان رایگان ارسال می شوند.
در سال 2013، نسخه عرضه شده از X1 Carbon، امتیاز بسیار خوبی به دست آورد. اما هم چنان لنوو دست از ارتقای سری لپ تاپ های الترابوک برنداشت. وقتی صحبت از دستگاهی برای مدیریت می شود نام X1 Carbon به میان می آید. این لپ تاپ از جنبه های مختلف مثل عمر باتری، پورت ها و اتصالات، وزن و عملکرد، بسیار عالی طراحی شده است. با این وجود نقطه ضعف هایی در آن وجود دارد؛ مثل کمبود پورت اتصال ( که این مورد ضعف بزرگی برای یک لپ تاپ کسب و کار محسوب می شود) که ممکن است برای بسیاری از کاربران اهمیتی هم نداشته باشد.
طراحی و ساخت
ورژن 2013 ایکس وان کربن با وزن 1513 گرمی با استحکام ارائه شد ( مدل بدون صفحه لمسی: 1347 گرم وزن دارد). برای لپ تاپ، یونیت پایه از متریال خوب برای ساخت استفاده نشده است و می توانید حالت مات پلاستیکی رنگ شده را در بخش های داخلی و درب آن مشاهده کنید ( از فلزهای سرد مانند آلومینیوم اصلا در ساخت این لپ تاپ استفاده نشده است). اما با این حال، این پیچ و مهره های پلاستیکی از هر فلزی مقاومت بهتری دارند. به لطف سطح مات و ارتجاعی (در برخی قسمت ها) سطح آن غیر قابل لغزش است. متاسفانه مقاومت پیچشی درب و واحد پایه به اندازه ی ساختار آلومینیومی از استحکام بالایی برخوردار نیست. باز کردن لپ تاپ از یک طرف موجب کمی آسیب در بخش لولا می شود. این امر برای درب آن نیز صادق است؛ در حالی که درب آن مقاوم به فشار است اما می تواند در هنگام بازشدن کمی تحریف برود. به بیان دیگر، اگر به دنبال یک لپ تاپ مقاوم در برابر چرخش هستید، باید لپ تاپی با وزن بالاتر و از جنس آلومینیوم را انتخاب کنید.
اتصالات
از کمبود پورت ها به شدت انتقاد شده است؛ نبود پورت های اتصال به دستگاه های دیگر، VGA، HDMI و Ethernet RJ45. در نسخه 2014، ضعف کمبود پورت ها سری ThinkPad های سری S و E کاملا حل شده است. در حالی که سوئیچ حالت هواپیما برداشته شده است، اما جایگزین آن یک پورت Ethernet جایگزین شده است. چپ: پورت اتصال باتری، HDMI، پورت MiniDisplay، USB 3.0. راست: USB 3.0، پورت Ethernet dongle، قفل Kensington.
کیبورد
خود کلیدها به خوبی طراحی شده اند اما طراحی جای کلید ها نه. کلیدهای Function و F کاملا حذف شده اند و هیچ کلید اضافه ای در بالای کیبورد وجود ندارد. بنابراین، Esc، Pos1، End، Ins و Del نیز جایشان عوض شده است. Pos1 و End، به جای کلید Caps Lock قدیمی در سمت چپ قرار داده شده است و این در حالی است که هیچ جایگزینی برای آن در نظر گرفته نشده است. این موضوع ممکن است برای تایپیست ها بسیار گران تمام شود. کلید Insert نیز حذف شده است، بخشی از کلید Backspace نیز حذف شده است.
تاچ پد
تغییرات زیادی در این بخش نیز صورت گرفته است و با ابعاد 70 در 100 میلی متر می توان گفت که بزرگ است. دو کلید پایینی آن حذف شده است ( به طور فیزیکی) ، اما کلیک ها در همان مکان کار می کنند. تاچ پد دارای 2 میلی متر فضا برای فشردن است و این قابلیت در سراسر آن وجود دارد. ( در حالی که در بقیه لپ تاپ ها تنها در بخش محدودی می توان کلید ها را فشرد) این تاچ پد بسیار سریع کار می کند و در برابر حرکات مختلف کاملا پاسخگو است.
پنل لمسی
X1 carbon دارای صفحه نمایش با لمس ده انگشت، مولتی تاچ است. که این ویژگی استاندارد نیست زیرا یک مدل بدون لمس نیز وجود دارد. هر دو صفحه نمایش مات هستند ولی مات بودن آن برای پاک کردن تمامی اثرانگشت ها کافی نیست، اما بازتاب ها را تا حد زیادی کاهش می دهد. صفحه لمسی، تا لبه های آن حساس به لمس است. همه چیز به طور قابل اعتماد و بی وقفه، با سرعت پاسخگویی سریع به لطف عملکرد بالا SSD و دستگاه i5 کار می کند.
صفحه نمایش
لنوو برای ارتقای صفحه نمایش X1 Carbon قدیمی نسخه 2014 آن را با صفحه نمایش 14 اینچی WQHD، با 2560 در 1440 پیکسل به جای صفحه نمایش +HD با 1600 در 900 را جایگزین کرده است و همینطور تراکم پیکسل را از 131ppi به 210ppi افزایش داده است. مهمتر از همه، Lenovo پانل TN را با یک صفحه IPS جایگزین کرد که IPS WQHD جدید قطعا یک پیشرفت مهم برای نسبت کنتراست و ثبات زاویه دید می باشد. به لطف صفحه نمایش مات و روشنایی بدون کاهش آن در حالی که باتری داخل لپ تاپ باشد، می توان به راحتی در خارج از منزل از آن استفاده نمود. صفحه نمایش ضد انعکاس به کاهش (و نه از بین بردن) انعکاس ها کمک می کند و منجر به سازگاری مطلوب بین پشتیبانی لمسی و قابلیت استفاده در فضای باز می شود و در هوای ابری می توان از آن استفاده ی بهتری داشت. بدیهی است که مدل WQHD Carbon 2014 خیلی بهتر از مدل HD+ Carbon 2013 است. همچنین صفحه نمایش FullHD نیز برای این مدل در دسترس می باشد.
عملکرد
دستگاه مورد بررسی ما با پردازنده Intel Core i5-5300U ( با فرکانس 2.3 گیگاهرتزی) و به همین ترتیب پردازنده Intel HD Graphics 5500 نیز عرضه می شود. به همراه 256 گیگابایت SSD که 160 گیگ آن برای کاربر قابل استفاده است و همینطور 8 گیگابایت رم نصب شده عرضه می گردد.
عمر باتری
در آزمایش باتری نور صفحه نمایش روی 150 cd/m² تنظیم شده بود که در آن مدت زمان 7 ساعت 44 دقیقه به ثبت رسید. در حین تماشای فیلم با کیفیت 1080 پیکسل این زمان به 5:40 دقیقه رسید. این مقادیر نسبت به رقبای این لپ تاپ کمی پایین است.
نتیجه گیری
لنوو تلاش کرده است همه چیز جدید و شیک را به X1 Carbon اضافه کند، اما ممکن است برخی از اهداف خود را در این فرایند از دست داده باشد. با این حال، اجازه دهید با یکی از بزرگترین جنبه های آن شروع کنیم: پنل لمسی IPS با 2560 در 1440 پیکسل، تصاویر شارپ و با کیفیت به شما ارائه می دهد. اینکه Full HD به میزان کافی قانع کننده نیست موضوع بحث کاملا جدایی است، اما بدیهی است که نسبت کنتراست بسیار بالا، ثبات زاویه دید عالی، روشنایی کافی و در آخر صفحه نمایش مات که همه ی اینها باعث می شود تا یک صفحه نمایش هیجان انگیز و سرگرم کننده داشته باشیم. و در نهایت، Lenovo شامل یک کانکتور OneLink است تا داک جهانی را فقط با یک کابل متصل کند، و استفاده روزمره از آن را مانند آب خوردن ساده کند. بعضی از سنت گرایان ممکن است از خریدن X1 CARBON به خاطر کیبورد جدید آن جلوگیری کنند ( یا یکی از مدل های 2013 را خریداری کنند)، اما در نظر داشته باشید که نوار لمسی بالایی کیبور می تواند تجربه ای نوین برای شما ایجاد کند. X1 Carbon در رقابت بسیار با رقیبان خود است که بسیاری از آنها با صفحه نمایش با رزولوشن بالا برای حمل و نقل راحت تر هستند.
مشخصات فیزیکی
سازنده
پردازنده
حافظه داخلی
پردازنده گرافیکی
حافظه رم
امکانات
صفحه نمایش
سایر ویژگیها
بر روی تمام محصولات خریداری شده از کِی لپ به صورت رایگان، ویندوز به همراه نرم افزارهای کاربردی و درایورها نصب می شود.